Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκός: Η διαφορά πόντων δεν είχε σημασία, ερχεται κρίσιμη εβδομάδα

Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκός: Η διαφορά πόντων δεν είχε σημασία, ερχεται κρίσιμη εβδομάδα

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 84-68 και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Οι πράσινοι έκαναν περίπατο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά έχασαν μια διαφορά 30 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο. Τώρα, η ομάδα κοιτάει μπροστά, στην απαιτητική εβδομάδα της Euroleague με ματς κόντρα στη Dubai BC και τη Μονακό.

Αταμάν για την απώλεια της διαφοράς

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς και απάντησε σε ερώτηση για το πώς οι παίκτες του άφησαν πίσω 30 πόντους. Δεν φάνηκε να τον αγγίζει αυτό, αφού στόχος του ήταν να δώσει ανάσες στους βασικούς ενόψει των σκληρών αναμετρήσεων. Έτσι, προτίμησε να διαχειριστεί το rotation με έξυπνο τρόπο.

«Η διαφορά δεν είναι πρόβλημα, ξεκουράσαμε τους παίκτες που θα χρειαστούμε στη διπλή αγωνιστική που έρχεται και είναι πολύ σημαντική. Έπρεπε να είμαστε έξυπνοι. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουμε για 30 ή 40 πόντους, το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι για τα ματς της Euroleague», είπε ο Αταμάν.

Αυτό το παιχνίδι ήρθε σε μια φάση που ο Παναθηναϊκός χτίζει ρυθμό πριν την διπλή αγωνιστική βδομάδα. Οι παίκτες δείχνουν σημάδια βελτίωσης, παρόλο που υπήρξε χαλάρωση στο τέλος. Η ομάδα συνεχίζει με ψυχολογία στα ύψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ