Η Ρέιντζερς πέρασε άνετα από το ματς με την Αμπερντίν, νικώντας 4-1 στην 31η αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα μένει ζωντανή στον αγώνα για τον τίτλο και βάζει πίεση στη Χαρτς που προηγείται. Οι παίκτες έδειξαν ποιος είναι πιο δυνατός από την αρχή.
Η εικόνα από το Ibrox
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έκλεισαν το θέμα χωρίς να δώσουν ευκαιρίες στους φιλοξενούμενους. Τέσσερις διαφορετικοί παίκτες βάλανε γκολ, ενώ ο Τάβερνιερ βρισκόταν σε τρομερή μέρα. Η Ρέιντζερς έφτασε έτσι στους 63 βαθμούς.
Η κούρσα συνεχίζεται
Η Χαρτς κέρδισε 1-0 τη Νταντί και έφτασε τους 66 βαθμούς, με τον Κυζιρίδη να παίζει βασικός και να βγαίνει στο 86′. Η Σέλτικ έχει 61 βαθμούς αλλά ένα ματς λιγότερο, αφού παίζει Κυριακή με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η Ρέιντζερς μένει κοντά, σε απόσταση βολής.
Τα άλλα αποτελέσματα της Σαββατιάτικης αγωνιστικής έφεραν νίκη 2-1 για τη Σεντ Μίρεν επί της Φόλκερκ, 2-0 για την Κιλμάρνοκ κόντρα στη Λίβινγκστον, ενώ Μάδεργουελ και Χιμπέρνιαν έμειναν στο 0-0. Κυριακή έχει το παιχνίδι Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ στις 14:30, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στην κορυφή.