Ο Χάνσι Φλικ δεν φεύγει πουθενά από την Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός προπονητής ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο που φτάνει ως το 2028. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, σε πρόσφατες δηλώσεις του.
Συμφωνία για Μακροχρόνια Παραμονή
Λαπόρτα μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση. Είπε ότι ο Φλικ νιώθει καλά στην ομάδα και έχει πει ναι στην επέκταση. Η ανακοίνωση έρχεται σύντομα, σύμφωνα με τον ίδιο.
«Θα ανακοινώσουμε την ανανέωση του Φλικ σύντομα. Θα ανανεώσει για ακόμη μια σεζόν, μέχρι το 2028. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ και έχει ήδη συμφωνήσει», δήλωσε ο Λαπόρτα.
Τι Έχει Κερδίσει Μέχρι Σήμερα
Ο Φλικ ήρθε στη Μπάρτσα το 2024 και το τωρινό του συμβόλαιο τελειώνει το 2027. Από τότε κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα, Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ. Η ομάδα δείχνει σταθερή με αυτόν στον πάγκο.
?? Hansi Flick, set to sign new deal at Barcelona valid until June 2028. ????
“We will announce the renewal for Flick soon, it will be for one more season — until 2028”, says Joan Laporta ?????
“Hansi has already agreed, he’s very happy here”, the president has told RAC1. pic.twitter.com/FFRR4ZanDD
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 17, 2026