Οι αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Εθνική Ελλάδος

Οι αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Εθνική Ελλάδος

Οι αδερφές Αλεξανδρή γύρισαν πίσω στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Άννα-Μαρία, Ειρήνη και Βασιλική φτάσανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα. Από κει πήγαν κατευθείαν στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Θερμό καλωσόρισμα από τον Ισίδωρο Κούβελο

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Ισίδωρος Κούβελος, μίλησε κατευθείαν στις τρίδυμες αδερφές. «Μας δώσατε πολύ μεγάλη χαρά που γυρίσατε. Η επιστροφή σας είναι πολύ σημαντική, πρώτα από όλα για σας, αλλά και για την πατρίδα, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Αυτό είναι το σπίτι σας, αυτή είναι η οικογένειά σας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά κι η ΚΟΕ είναι τα σπίτια σας, έτσι πρέπει να νιώθετε. Σας αγκαλιάζουμε, σας αγαπάμε, σας θέλουμε κοντά μας».

Οι αδερφές δείχνουν συγκινημένες με όλη αυτή την υποδοχή. Εκπροσωπώντας τις υπόλοιπες, η Άννα-Μαρία είπε: «Πραγματικά, τέτοια αγάπη, τέτοια στήριξη, τέτοια λόγια, είναι όλα μοναδικά για μας κι έχουν πάρα πολύ μεγάλη αξία. Τα εκτιμάμε ιδιαίτερα και μπορώ να πω ότι μας δίνουν κι ένα επιπλέον κίνητρο για την προπόνηση. Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένες και κλαίμε συνέχεια τις τελευταίες μέρες. Νιώθουμε, όμως, και μια μεγάλη ευθύνη γιατί εκπροσωπούμε πλέον την Ελλάδα κι ανυπομονούμε όλα αυτά που έχουμε βιώσει σε συναισθήματα από σας, τα λόγια σας, να τα χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά και να βγει στην προπόνηση». Και οι τρεις νιώθουν πια πιο δεμένες με την ομάδα, ειδικά μετά από τέτοια υποστήριξη.

Τι σημαίνει η επιστροφή για τον ελληνικό αθλητισμό

Αυτή η κίνηση έρχεται σε μια στιγμή που η καλλιτεχνική κολύμβηση χρειάζεται σταρ όπως οι Αλεξανδρή. Η Ελλάδα έχει δει καλούς αθλητές να επιστρέφουν τελευταία, κάτι που δίνει ώθηση σε όλους. Οι αδερφές ετοιμάζονται ήδη για προπονήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ