Η Χάποελ Τελ Αβίβ ψάχνει ασφάλεια μακριά από τον πόλεμο. Η ομάδα αποφάσισε να μετακομίσει προσωρινά στην Αθήνα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Τα μέλη του ρόστερ, υπό τον Δημήτρη Ιτούδη, κατεβαίνουν τώρα στο Εϊλάτ για να πάρουν πλοίο αύριο προς την πρωτεύουσα.
Προσωρινή βάση στην ελληνική πρωτεύουσα
Κανείς δεν ξέρει πόσο θα μείνουν εδώ. Η εμπόλεμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή ανάγκασε την ομάδα να φύγει από το Ισραήλ. Ήδη τρέχουν προετοιμασίες για να στήσουν βάση στην Αθήνα, ενώ το μυαλό πάει και στη Σόφια.
Εκεί έπαιζαν οι αγώνες της Ευρωλίγκας μέχρι πέρυσι τον Δεκέμβριο. Τότε γύρισαν πίσω, μα τώρα ο πόλεμος τα άλλαξε όλα. Πιθανόν σύντομα να γυρίσουν στη Βουλγαρία για σταθερότητα.
Αναβολές και αλλαγές στα ματς
Το παιχνίδι με την Παρί, που είχε ήδη αναβληθεί, έμεινε ξανά στον αέρα για την Τρίτη. Το ντέρμπι με Μακάμπι την Πέμπτη κινδυνεύει, μάλλον θα γίνει στο Βελιγράδι. Η Ευρωλίγκα προσαρμόζεται, αλλά η ομάδα θέλει ηρεμία για να παίξει μπάσκετ.
?????? ??????? ?????,
????? ?????? ????? ???????? ?? ????? ????? ??? ????, ???? ???? ??????? ??? ???? ???? ????? ?????. ??? ?????? ??? ??????? ??????????? ?????? ????? ??????.
?????? ?????? ??????? ????? ?? ???? ??? ?????, ???? ?????? ??? ???? ??????, ?? ???? ?? ???????? ????.… pic.twitter.com/z4zKX9S7BZ
— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) March 1, 2026