Η Ντουμπάι πήρε βαθμούς στην EuroLeague με ένα άνετο 96-85 επί της Βιλερμπάν, στην 29η αγωνιστική στο Coca-Cola Arena. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη τους подряд, και τώρα βλέπουν το ρεκόρ τους στο 15-14. Η γαλλική ομάδα, από την άλλη, βυθίστηκε στο 7-22.
Οι ήρωες της Ντουμπάι βάφτισαν το ματς
Ο Ντουέιν Μπέικον όρμησε με 18 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο ΜακΚίνλεϊ Ράιτ πρόσθεσε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ χωρίς λάθος. Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έβαλε 16 πόντους, ο Ντζάναν Μούσα 15 με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, και ο Φίλιπ Πετρούσεβ συμπλήρωσε με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ. Η Ντουμπάι έλεγχε τα πράγματα από την αρχή, με προβάδισμα 6-5 στα πρώτα λεπτά και ποτέ δεν κοίταξε πίσω.
Η Βιλερμπάν πάλεψε, αλλά όχι αρκετά
Για τη Βιλερμπάν ξεχώρισε ο Γκλιν Γουότσον με 17 πόντους, όλα τα τρίποντά του μέσα σε 5/5 και 4 ασίστ. Ο Μπράιαν Ανγκόλα έκανε 15 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Μπαστιέν Βοτιέ 13 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Σακίλ Χάρισον έφτασε τους 10 πόντους με 5 ριμπάουντ. Παρά τις προσπάθειες, η ομάδα δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς, και η Ντουμπάι έφτασε ακόμα και στο +20 λίγο πριν το τέλος, στο 96-76.
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 47-36, 75-58, 96-85.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ