Ο Χάρι Κέιν βρήκε ξανά τα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, και έτσι έφτασε τα 500 γκολ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Η Μπάγερν Μονάχου πήρε προβάδισμα χάρη σε αυτό το τέρμα, ενώ ο Άγγλος επιθετικός δείχνει να πετάει φέτος. Η καριέρα του γεμίζει με τέτοια στιγμές, από την Τότεναμ μέχρι τώρα στη Γερμανία και με την εθνική Αγγλίας.
Μνημείο στη σταδιοδρομία του Κέιν
Ξεκίνησε από μικρός και φτάνει τώρα σε αυτό το νούμερο. Τα 500 γκολ έρχονται μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και γκολ σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Χτυπάει με το δεξί πόδι, με το αριστερό, κεφαλιές, ακόμα και από μακριά – όλα τα έχει κάνει ο Κέιν.
Πρωτοπόρος στη λίγκα και στα πέναλτι
Πενήντα φορές έχει μετατρέψει πέναλτι σε γκολ από τα 500. 100 γκολ από πέναλτι, δηλαδή, δείχνουν πόσο σταθερός είναι στις κρίσιμες στιγμές. Στη φετινή Bundesliga, ο Κέιν μετράει ήδη 26 γκολ και μένει μόνος πρώτος, μακριά από τους άλλους. Η ομάδα του κερδίζει έδαφος, και εκείνος συνεχίζει να σκοράρει χωρίς σταματημό. Η Bundesliga ξεκίνησε πέρσι με μεγάλες αλλαγές, αλλά ο Κέιν ταιριάζει απόλυτα εδώ.