Ο Βισέντε Ταμπόρδα έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκη». Με το γκολ του, ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός φάνηκε ικανοποιημένος μετά το ματς, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και κοίταξε ήδη μπροστά.
Η χαρά και η ψυχραιμία του Ταμπόρδα
Έκλεισε το στόμα στους αντιπάλους με αυτή την εμφάνιση. Ο Ταμπόρδα έβγαλε χαμόγελο, αλλά δεν ξέχασε πόσο σκληρός ήταν ο αγώνας μακριά από το γήπεδό του. Ξέρει καλά ότι τέτοια παιχνίδια κερδίζονται στις λεπτομέρειες.
Τι είπε ακριβώς μετά το ματς
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, δύσκολος αγώνας εκτός έδρας. Κάναμε τα πράγματα πολύ καλά, ανοίξαμε το σκορ από νωρίς στο παιχνίδι και ξέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και το γκολ που πέτυχα.
Στο ποδόσφαιρο αυτού του είδους οι αγώνες κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Απόψε κάναμε τα πράγματα σωστά και ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος ώστε να μπορέσουμε χωρίς λάθη να πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα για νίκες.
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, η ομάδα ήξερε πόσο βαριά κρέμεται. Για το πρωτάθλημα και για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όλα έπαιζαν ρόλο. Ο Ταμπόρδα το θύμισε αυτό στις δηλώσεις του.
Πριν από τον αγώνα λέγαμε ότι το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, για δύο λόγους, να νικήσουμε για το πρωτάθλημα και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει χρόνος για γλέντια. Από αύριο, τα βλέμματα στρέφονται στον ΠΑΟΚ. Με νίκη εκεί, ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρεθεί ξανά σε τελικό – αυτό ελπίζει ο Ταμπόρδα.
Δεν έχουμε πολύ χρόνο να το γιορτάσουμε, από αύριο πρέπει να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλω να πιστεύω ότι κερδίζοντας κι εκεί να οδηγήσουμε την ομάδα σε ακόμη έναν τελικό».