Η Τότεναμ ψάχνει μεγάλη κίνηση στην αγορά. Συζητάει με τη Λίβερπουλ για να πάρει τον Άντι Ρόμπερτσον τώρα, στη μέση της σεζόν. Οι Λονδρέζοι βιάζονται να δυναμώσουν την ομάδα τους πριν τελειώσει η χρονιά.
Ο Σκωτσέζος μπακ μπήκε στο ραντάρ της Τότεναμ από παλιά, για το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Τελικά, αποφάσισαν να προχωρήσουν νωρίτερα. Έχει γίνει βασικός στην Λίβερπουλ από το 2017, όταν ήρθε από τη Χαλ.
Τίτλοι και αριθμοί με τους Reds
Μαζί με τη Λίβερπουλ, ο Ρόμπερτσον έχει κατακτήσει εννιά τίτλους, δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League ανάμεσά τους. Φέτος ο ρόλος του μικραίνει, μετά την άφιξη του Μίλος Κέρκεζ. Συνολικά, μετράει 363 ματς, 12 γκολ και 68 ασίστ.
Και ως αρχηγός της Σκωτίας, ξέρει να ηγείται. Οι συζητήσεις προχωράνε ανάμεσα σε όλους.
Η είδηση από Athletic
?? EXCL: Tottenham Hotspur working on deal to sign Andy Robertson from Liverpool. #THFC brought forward plan to vie for 31yo #LFC left-back as free agent this summer; not done but talks between all parties advancing in bid to reach agreement @TheAthleticFC https://t.co/v1Wocekavz
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 23, 2026