Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον τελικό του Super Cup κόντρα στον ΟΦΗ στις 3 Ιανουαρίου. Οι παίκτες των ερυθρόλευκων θέλουν να σηκώσουν το τρόπαιο, και η ομάδα έχει βγάλει ήδη 2.000 εισιτήρια για τους φιλάθλους. Η προπόνηση για τον αγώνα προχωράει κανονικά, με τον κόσμο να περιμένει με αγωνία.
Διαδικασία Αγοράς Εισιτηρίων
Η ζήτηση για εισιτήρια πετάει στα ύψη, ειδικά από όσους έχουν εισιτήρια διαρκείας ή κάρτα φιλάθλου. Αυτοί έχουν προτεραιότητα να πάρουν πρώτοι το χαρτάκι τους. Οι Ολυμπιακοί κανονίζουν τα πάντα για να είναι εύκολο.
Πώς να Κλείσετε Ταξίδι και Κρατήσεις
Όσοι θέλουν να πάνε στο Ηράκλειο για τον τελικό, μπορούν να πάρουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά προς Ηράκλειο. Το δρομολόγιο φεύγει Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ και γυρίζει μετά τον αγώνα, στα 45 ευρώ – μόνο με μετρητά. Πηγαίνετε στο Γραφείο Πληροφοριών του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης για κρατήσεις, τις εξής μέρες:
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, από 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.
Τετάρτη 24/12, 10-4. Σάββατο 27/12 και Κυριακή 28/12, και πάλι 10-4. Δευτέρα 29, Τρίτη 30 και Τετάρτη 31/12, 10-6 ή 10-4 ανάλογα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ