Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός και πήρε τη νίκη. Η Μέιμπρεϊ έβαλε το καθοριστικό καλάθι στα 3 δευτερόλεπτα, ενώ η Τσιχλάκη πρόσθεσε δύο βολές για το τελικό 77-73 κόντρα στον Αμύντα στο PAOK Sports Arena. Ο αγώνας έγινε νωρίς το Σάββατο, στην πρεμιέρα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1 Γυναικών για το 2025.
Κοντά μέχρι το τέλος, λάθη του Αμύντα χάρισαν τη νίκη
Ολόκληρος ο αγώνας κύλησε ισορροπημένος, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για βαθμούς που μετράνε διπλά. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω 71-73, αλλά έκανε σερί 6-0 χάρη στα λάθη του Αμύντα. Οι φιλοξενούμενες έχασαν τρεις επιθέσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα με ένα επιθετικό φάουλ και δύο κακές πάσες.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο 3-7 στο ρεκόρ του. Ο Αμύντας έμεινε στο 1-9.
Οι σκορερ και τα δεκάλεπτα του ματς
Στον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν η Μέιμπρεϊ με 22 πόντους (3 τρίποντα), η Μπαντού με 16 (1) και η Γουίλιαμς με 12. Η Κυπριανού έβαλε 9 (2), η Γιαννούδη 6 (2), ενώ η Τσιχλάκη 4, η Παπαϊωάννου 4, η Ζορμπαλά 2, η Γκρέισον 2. Η Ράπτη και η Ράτζα δεν σκόραραν.
Στον Αμύντα, η Γκίλντεϊ ήταν πρώτη σκόρερ με 24 (2), η Στούπα με 13 (3) και η Μόρτενσεν με 12. Η Μπέι έβαλε 14, η Νάτσκου 6, η Χάντερ 4, ενώ η Μαργώνη, η Λαμπράκη και η Καλομιτσίνη έμειναν άπονες.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 38-40, 56-59, 77-73.
Διαιτητές: Λόρτος-Ευφραιμίδης-Αβραμίδου.
Δείτε το καθοριστικό καλάθι της Μέιμπρεϊ που έκανε το 75-73:
{https://exchange.glomex.com/video/v-df2ynwpyxss9?integrationId=40599z1skli3nleq}
Για το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας και την εικόνα της 11ης αγωνιστικής δείτε ΕΔΩ
Η photo gallery από την Πυλαία: