Το Ντιτρόιτ φτάνει τις εννέα σερί νίκες, συντριπτική επικράτηση Ρόκετς 140-116 κόντρα στους Μπλέιζερς

Το Ντιτρόιτ φτάνει τις εννέα σερί νίκες, συντριπτική επικράτηση Ρόκετς 140-116 κόντρα στους Μπλέιζερς

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς πήραν την ενδέκατη νίκη τους και την ένατη σερί το ξημέρωμα του Σαββάτου, νικώντας 114-105 τους Φιλαδέλφια 76ερς σε ματς του Emirates NBA Cup.

Στο Χιούστον, οι Ρόκετς διέλυσαν με 140-116 τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, δείχνοντας ότι έχουν βρει ρυθμό μετά το κακό ξεκίνημα.

Και οι δύο ομάδες, που ξεχωρίζουν φέτος στο ΝΒΑ, έκαναν εμφατικά βήματα μπροστά.

Πίστονς χωρίς βασικούς και παίζουν μπάλα

Ο Τζαβόντε Γκριν σκόραρε 21 πόντους για τους Πίστονς.

Ο Ντανίς Τζένκινς ακολούθησε με 19, παρόλο που έλειπαν ο Κέιντ Κάνινγκχαμ, ο Τζέιλεν Ντούρεν, ο Τομπάιας Χάρις και ο Όσαρ Τόμπσον – κάτι που κάνει τη νίκη ακόμα πιο γλυκιά και δείχνει το βάθος του ρόστερ.

Τώρα έχουν το μεγαλύτερο σερί νικών από το 10-0 του 2008, και ξαναμπαίνουν δυνατά στον αγώνα για τα ψηλά.

Για τους 76ερς, ο Ταϊρίς Μάξεϊ έβαλε 31 πόντους, αλλά δεν έφτασε.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-27, 63-54, 88-90, 114-105.

Τα highlights:

{https://www.youtube.com/watch?v=G2v5pw01jik}

Ρόκετς σαρώνουν και χτίζουν momentum

Ήταν η τρίτη σερί νίκη για τους Ρόκετς, και η όγδοη στα εννιά τελευταία ματς τους, αφού ξεκίνησαν 0-2 – τώρα δείχνουν άλλη ομάδα.

Ο Αλπερεν Σενγκούν τελείωσε με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, βοηθώντας στο θρίαμπο επί των Μπλέιζερς.

Ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 30 πόντους από μόνος του, ενώ ο Τζαμπάρι Σμιθ Τζούνιορ έβαλε 22 και ο Άμεν Τόμπσον 19, κάνοντας το παιχνίδι εύκολο από νωρίς.

Στο Πόρτλαντ, ο Ντέβι Άβντιγια είχε 22 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Σέιντον Σαρπ πήγε για 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Τουμάνι Καμάρα σκόραρε 16, μα δεν βγήκε σε τίποτα.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-32, 69-60, 105-91, 140-116.

Τα highlights:

{https://www.youtube.com/watch?v=iRatOG7aqmc}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ