Ένας 21χρονος υπάλληλος εταιρείας ενοικίασεων αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη έφυγε ελεύθερος από τον ανακριτή, αλλά με απαγόρευση να βγει από τη χώρα. Ο νεαρός βρέθηκε μπροστά στην 6η τακτική ανακρίτρια για να εξηγήσει πώς βιντεοσκόπησε μια 68χρονη γυναίκα μέσα στην τουαλέτα της εταιρείας, όπου εκείνη είχε πάει ως πελάτισσα. Παραδέχτηκε τα πάντα, λέγοντας πως έγινε από «αφέλεια» του, και μόλις η γυναίκα το κατάλαβε, έσβησε αμέσως το βίντεο από το κινητό.
Η απολογία και οι περιοριστικοί όροι
Ο 21χρονος δούλευε στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και χρησιμοποίησε το κινητό του για να γυρίσει κρυφά τη γυναίκα στην τουαλέτα. Μετά την καταγγελία, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον ανακριτή, όπου έδωσε την εξήγησή του. Τώρα, εκτός από την απαγόρευση εξόδου, περιμένει τι θα γίνει με την υπόθεση, ενώ η εταιρεία τον απέλυσε αμέσως μόλις έμαθε τα γεγονότα.
Παλιότερες παρόμοιες πράξεις
Κατά την προανάκριση της αστυνομίας, βγήκαν στο φως ενδείξεις ότι ο νεαρός είχε κάνει τέτοια βιντεοσκόπηση τουλάχιστον δέκα φορές πριν, πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις μέσα στην εταιρεία. Οι δικαστικές πηγές λένε πως μπορεί να δοθεί εντολή για να ψάξουν περισσότερο αυτές τις υποθέσεις, ώστε να δουν αν υπήρχαν και άλλες θύματα που δεν μίλησαν. Η κακουργηματική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά ακριβώς αυτές τις επαναλαμβανόμενες ενέργειες, κάτι που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο σοβαρή για τον 21χρονο.
Στη Θεσσαλονίκη, τέτοια περιστατικά βγαίνουν συχνά στην επιφάνεια, υπενθυμίζοντας πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι άνθρωποι σε δημόσιους χώρους όπως οι τουαλέτες επιχειρήσεων.