Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε ανοιχτά στο Breakfast@Star για την ανανέωση της συνεργασίας της Κατερίνας Καραβάτου με τον ΑΝΤ1. Χαίρεται για την εξέλιξη αυτή, όπως δήλωσε, ενώ εξήγησε πώς θα διαχειριστούν οι δυο τους τις υποχρεώσεις ως γονείς. Ποιος θα φανταζόταν ότι μετά τον χωρισμό τους, η επικοινωνία παραμένει τόσο αρμονική;
«Της αξίζει, έκανε μια καταπληκτική εκπομπή το καλοκαίρι, οπότε είναι πάρα πολύ ωραία που θα συνεχίσει. Δεν το περίμενα, το φανταζόμουν ότι θα ανανεώσει, αλλά γενικά δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.»
Η καθημερινότητα με τα παιδιά μετά τον χωρισμό
Ο Κατσούλης περιέγραψε πώς λειτουργεί η ρουτίνα τους τώρα. «Δεν ξέρω καθόλου τι εκπομπή θα κάνει. Θα μοιράσουμε τους χρόνους με τα παιδιά, όπως το κάναμε πάντα. Αναλόγως με τα παιδιά, αναλόγως με τις δραστηριότητες, αναλόγως πολλά…»
Εκείνοι, που κάποτε παρουσίαζαν μαζί πρωινή ζώνη, διατηρούν ισορροπημένη σχέση ως γονείς. Αυτό φαίνεται λογικό, αφού το ζευγάρι χώρισε φιλικά πριν από χρόνια και προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά. Ο παρουσιαστής τόνισε την ωριμότητα που δείχνουν.
«Έχουμε μία ισορροπημένη ώριμη σχέση. Είναι κάτι που το οφείλουμε και το χρωστάμε στα παιδιά μας.» Σε ερώτηση για τις επαγγελματικές προοπτικές της πρώην συντρόφου του, πρόσθεσε με ειλικρίνεια. Η Καραβάτου, γνωστή για την παρουσία της στην τηλεόραση εδώ και χρόνια, λαμβάνει την υποστήριξή του χωρίς επιφυλάξεις.
Ευχές και υποστήριξη από τον Κατσούλη
«Μπορεί να κάνει τα πάντα στην τηλεόραση η Κατερίνα, είναι πάρα πολύ καλή. Το έχει αποδείξει αυτό χρόνια. Της εύχομαι κάθε καλό, με επιτυχία και γερά…» Ο Κατσούλης, πιθανώς με μια νότα περηφάνιας, απέφυγε λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα της Καραβάτου. Βέβαια, σε τέτοιο χώρο, οι αλλαγές έρχονται ξαφνικά και κανείς δεν προβλέπει πλήρως τα επόμενα βήματα.
Η δήλωσή του δείχνει πόσο μακριά έχουν προχωρήσει από τον χωρισμό. Τώρα, η εστίαση πέφτει στα παιδιά και τις καριέρες τους ξεχωριστά. Ίσως αυτό να είναι το μυστικό της σταθερότητάς τους.