Ο Κίναν Έβανς απολαμβάνει αυτοσαρκαστικό AI βίντεο για τους τραυματισμούς του

Ο Κίναν Έβανς απολαμβάνει αυτοσαρκαστικό AI βίντεο για τους τραυματισμούς του

Ο Κίναν Έβανς ετοιμάζεται να αγωνιστεί πρώτη φορά επίσημα με τον Ολυμπιακό, πιθανόν την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Καρδίτσα. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό τον Μάιο του 2024, ελπίζει να αφήσει πίσω του αυτό το δύσκολο κεφάλαιο της καριέρας του. Με σθένος και δεύτερη επανεμφάνιση μετά από παρόμοιο πρόβλημα, ο παίκτης δείχνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Η απροσδόκητη δόση χιούμορ πριν το ντεμπούτο

Ένα βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη έφερε γέλια στον Έβανς, παρουσιάζοντας ένα κουκλάκι με τα χαρακτηριστικά του ως “αιώνιο θύμα τραυματισμών”. Ο άσος δεν δυσαρέστησε καθόλου, αντίθετα ξέσπασε σε γέλια και σχολίασε με «…αυτό είναι τρελό!». Ποιος θα φανταζόταν ότι μια τέτοια σάτιρα θα τον έκανε να δακρύσει από τα γέλια;

Η ομάδα του Ολυμπιακού, γνωστή για τις επιτυχίες της στο ελληνικό μπάσκετ, βλέπει στον Έβανς έναν παίκτη με ψυχή. Αυτό το περιστατικό έδειξε την ανθεκτικότητά του όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Φίλαθλοι έσπευσαν να τον στηρίξουν στα social media. Η αντίδρασή του απέκτησε viral χαρακτήρα γρήγορα. Ίσως αυτό το ελαφρύ κλίμα να τον βοηθήσει να μπει δυνατά στα παιχνίδια.

Πολλοί θαυμαστές έγραψαν μηνύματα ενθάρρυνσης. «Κάνε δυναμικό ξεκίνημα, Κίναν!», φώναζαν σε σχόλια. Η θετική αύρα γύρω του μεγαλώνει τις προσδοκίες για το ματς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ai Master (@greekaimaster)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ