Η αυριανή αναμέτρηση μεταξύ της Αράζ και του Άρη Θεσσαλονίκης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Ο προπονητής της Αράζ, Ελμάρ Μπαχσίγιεφ, μίλησε με σεβασμό για τον αντίπαλο, τονίζοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και υπογραμμίζοντας την καλή ετοιμότητα της ομάδας του.
Η προετοιμασία της Αράζ για το μεγάλο ματς
Ο Ελμάρ Μπαχσίγιεφ δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να μην φαίνεται έμπειρη στα μάτια ορισμένων, αλλά έχει δουλέψει σκληρά, με πλήρη ετοιμότητα και ποιότητα στο ρόστερ. Ποιοτικοί παίκτες με εμπειρία σε ευρωπαϊκούς αγώνες, καθώς και νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, έχουν ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.
«Η εστίασή μας είναι στην προπόνηση και την απόδοση μέσα στο γήπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η άποψη για τον Άρη από τον Ελμάρ Μπαχσίγιεφ
Σχετικά με τον αντίπαλό τους, ο Μπαχσίγιεφ τόνισε:
Η ομοιογένεια και η φιλοσοφία της Αράζ
Ο προπονητής της Αράζ ανέφερε επίσης τη σημασία της συνοχής της ομάδας και της προσαρμογής των νέων παικτών. Η καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια αποτελεί κέντρο της φιλοσοφίας του. «Είμαι χαρούμενος με όλους τους παίκτες μου, καθώς όλοι ακολουθούν το πλάνο και προσπαθούν συνεχώς να βελτιωθούν».
Η αναμονή των οπαδών στο γήπεδο για την υποστήριξη της ομάδας είναι επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες, τονίζει ο Μπαχσίγιεφ.
Η φωνή του αρχηγού Ουρφάν Αμπάσοφ
Ο αρχηγός της Αράζ, Ουρφάν Αμπάσοφ, τόνισε επίσης τη σημασία της τακτικής προσέγγισης του Άρη από τον προπονητή τους, αλλά και το νέο πρόσωπο της ομάδας τους:
Η αυριανή μονομαχία στην έδρα της Αράζ αποτελεί ένα κρίσιμο παιχνίδι για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και των δύο ομάδων.