Ο Προμηθέας εξασφάλισε την πρόκριση στους “4” του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων με μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον Πρωτέα Σχηματαρίου.
Μάχη μέχρι τέλους για τα προημιτελικά
Η ομάδα του Προμηθέα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με σκορ 65-57, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον όμιλο της Α’ φάσης με 2-1 ρεκόρ. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που κρίθηκε σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, με τον Πρωτέα Σχηματαρίου να αποδεικνύει ότι αποτελεί δυνατή ομάδα στην κατηγορία των παίδων και να παλεύει μέχρι το τέλος για την πρόκριση.
Η επόμενη πρόκληση: Ολυμπιακός στον ημιτελικό
Στον ημιτελικό του Σαββάτου, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον πρώτο ομάδα του άλλου ομίλου, τον ισχυρό Ολυμπιακό, σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα έχει δείξει σταθερότητα και δυνατότητα αντοχής, φτάνοντας ακόμα και σε διψήφια διαφορά στα τέλη της τρίτης περιόδου.
Αναλυτικά τα δεκάλεπτα και η διαιτησία
- Δεκάλεπτα αγώνα: 14-18, 29-35, 47-54, 57-65
- Διαιτητές της αναμέτρησης: Αγραφιώτης, Νέδογλου, Χατζηπαναγιώτου
Η αγωνιστική προσπάθεια και των δύο ομάδων υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στους αγώνες που ακολουθούν, με τον Προμηθέα να θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.
H photo gallery:
Περισσότερα σε λίγο…