Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την τελευταία του μάχη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά.
ΠΑΟΚ: Πλήρης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα. Η αναμέτρηση αυτή, που είναι και η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς κρίνεται η <τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προπονητής, Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε στη διάθεσή του το σύνολο των παικτών του. Αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος μπορεί να επικεντρωθεί απερίσπαστος στην τακτική και την προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα εναντίον της «Ένωσης».
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Τούμπα είναι καθοριστικό για την εξασφάλιση ενός καλού εισιτηρίου για την Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Εάν ο ΠΑΟΚ τερματίσει στην τρίτη θέση και, ταυτόχρονα, ο ΟΦΗ δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει πλεονέκτημα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η προπόνηση της Τετάρτης (07.05) περιλάμβανε τα ακόλουθα:
- Προθέρμανση
- Παιχνίδια κατοχής μπάλας
- Τουρνουά υψηλής έντασης στο τέλος της προπόνησης
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (08.05) στις 10:30.
Η ατμόσφαιρα στη Νέα Μεσημβρία είναι επικεντρωμένη στην προετοιμασία για το ντέρμπι, με την ένταση να ανεβαίνει όσο πλησιάζει η ημέρα του αγώνα στην Τούμπα. Όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.