Ντέρμπι της Αθήνας: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ντραγκόφσκι, Τετέ και Πελίστρι!

Ντέρμπι της Αθήνας: Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ντραγκόφσκι, Τετέ και Πελίστρι!

Αναμέτρηση κορυφής στο Ολυμπιακό στάδιο! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με στόχο τη νίκη και την ενίσχυση των ελπίδων του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο προπονητής Ρουί Βιτόρια κατέληξε στην αρχική ενδεκάδα, κάνοντας τρεις σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι “αιωνίων”. Οι Μαξίμοβιτς, Τετέ και Πελίστρι επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, δίνοντας νέα πνοή στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με το αγαπημένο του σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς. Στη μεσαία γραμμή, οι Σιώπης, Μαξίμοβιτς και Ουνάι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν, ενώ οι Τετέ και Πελίστρι θα πλαισιώσουν τον Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Οι επιλογές του πάγκου

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Ζέκα, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο και Γερεμέγεφ, έτοιμοι να προσφέρουν λύσεις αν χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ρουί Βιτόρια έχει στη διάθεσή του πληθώρα επιλογών για να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, αν χρειαστεί.

Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός, με την ώθηση της κερκίδας του Ολυμπιακού Σταδίου, θα προσπαθήσει να επιβάλει το ρυθμό του και να πάρει το τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ