Αντί για πανηγυρισμούς για την εμφάνιση του Περιστερίου, ο Γιώργος Λιμνιάτης αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για δικαίωση και συλλογική δράση.
Δήλωση Γιώργου Λιμνιάτη μετά το Περιστέρι – Ολυμπιακός
Μετά τον αγώνα Περιστέρι – Ολυμπιακός, ο προπονητής Γιώργος Λιμνιάτης τόνισε:
«Το πιστεύαμε και κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια. Θέλω να αναφερθώ στη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη. Οι συγγενείς των θυμάτων κατάφεραν να αφυπνίσουν την ελληνική κοινωνία και να την κινητοποιήσουν για δικαίωση. Αυτό δείχνει ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αγωνιστεί για αλλαγή. Πρέπει να ενωθούμε όλοι για να βελτιώσουμε τα πράγματα.»
Αγωνιστικά Σχόλια για την Ομάδα του Περιστερίου
Αναφερόμενος στις αλλαγές στην ομάδα και τον ρόλο των παικτών, ο Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε:
«Αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τον Μπράουν με έναν πιο ψηλό παίκτη. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό στην πορεία, καθώς έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Η νίκη ήταν εφικτή, αλλά το πιο σημαντικό είναι το μήνυμα που στείλαμε για την τραγωδία των Τεμπών.»
Ενημέρωση για τον τραυματισμό του Αβδάλα
Σχετικά με την κατάσταση του Αβδάλα, ο προπονητής ανέφερε:
«Δεν γνωρίζουμε ακόμα τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αβδάλα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το ιατρικό επιτελείο για να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε.»