Αναταραχή επικρατεί στις τάξεις του Πανσερραϊκού μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, με αιχμή του δόρατος την αμφισβητούμενη φάση πέναλτι και έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία.
Έντονη Διαμαρτυρία Πανσερραϊκού για τη Διαιτησία στον Αγώνα με τον Ατρόμητο
Λίγο μετά την αρχική ανάρτηση όπου εξέφραζαν την «ντροπή» τους για τα γεγονότα στο Περιστέρι και την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0, η διοίκηση του Πανσερραϊκού επανήλθε με νέα, ακόμη πιο αιχμηρή, παρέμβαση. Το επίκεντρο της διαμαρτυρίας είναι η διαιτησία του Παναγιώτη Τσιάρα, καθώς και των υπευθύνων VAR και AVAR, Τσαγκαράκη και Πουλικίδη, για τη φάση του 40ού λεπτού, όπου ο Πανσερραϊκός ζήτησε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Αθανασίου επί του Μπεντακόρ.
Η Επίμαχη Φάση και η Αντίδραση της Διοίκησης
Η διοίκηση του συλλόγου από τις Σέρρες δημοσίευσε ένα βίντεο με πολλαπλές επαναλήψεις της επίμαχης φάσης, καθώς και φωτογραφία που απεικονίζει το ματωμένο πόδι του Μπετανκόρ. Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα:
«Αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ο διαιτητής και ο VAR που όρισες κ. Λανουά, που ήσουν και στο γήπεδο, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
“Δεν υπάρχει πέναλτι, το τσεκαραμε…” μας είπε ο Τσιάρας!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!»
Η διοίκηση του Πανσερραϊκού αναμένεται να προβεί σε περαιτέρω ενέργειες σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσιάρα και των υπευθύνων VAR.