Γκρέι: «Ανταγωνιστικότητα και Χαρά στην Πορεία»

Γκρέι: «Ανταγωνιστικότητα και Χαρά στην Πορεία»

Η AEK Betsson βρίσκεται στο Ηράκλειο για το πολυαναμενόμενο Final 8 του Κυπέλλου και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (13/02) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Με τη διοργάνωση να πλησιάζει, ο Ρεϊκουάν Γκρέι μοιράστηκε τις σκέψεις του: «Νιώθουμε έτοιμοι, πιστεύω ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και πρόσφατα έχουμε καταγράψει σημαντικές νίκες. Αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει μια σπουδαία δοκιμασία για εμάς. Σίγουρα, θέλουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης, αφού κάθε ομάδα εδώ είναι ισχυρή.

Όλοι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν, ωστόσο το κυριότερο είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να απολαύσουμε τη διαδικασία. Η υποστήριξη των φιλάθλων της ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτη, είναι καταπληκτικοί και ανυπομονώ να νιώσουμε ξανά την ενέργειά τους. Έχουμε τους πιο αφοσιωμένους φιλάθλους και περιμένω να είναι και πάλι στο πλευρό μας».

Από την άλλη, ο Πρέντις Χαμπ επεσήμανε: «Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς. Στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τέλους. Σε ένα νοκ άουτ αγώνα, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει ανάλογα με την απόδοσή της, αρκεί να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Αν είσαι ‘ζεστός’, μπορεί να προκύψουν οτιδήποτε απροσδόκητο. Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι απίστευτοι, μας γεμίζουν ενέργεια και μας δίνουν πολλά κίνητρα. Ελπίζω να τους νιώσουμε και εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ