Ένα χαλαρό αλλά επαγγελματικό επεισόδιο περάσαμε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την υπέροχη Λένα Παπαληγούρα.
Η ηθοποιός μας μίλησε με την ψυχή της και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, μεταξύ άλλων.
«Προσπαθώ να μην χάσω τον ενθουσιασμό. Σκεφτείτε πόσο τυχερή είμαι που η ζωή μου έστειλε τον καλύτερο άνθρωπο. Πραγματικά, δεν θα ‘θελα να βρίσκομαι στη θέση καμίας άλλης. Μοιάζει σα να ζεις σε ταινία τρόμου, έτσι δεν είναι;» αποκάλυψε με αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.
Σχετικά με την πρώτη τους συνάντηση, είπε: «Τον είδα πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση μέσω κοινών φίλων. Η δεύτερη φορά ήταν σε ένα μπαρ, όπου είπε κάτι τόσο αστείο που μπερδεύτηκα. Είχε χιούμορ και χάρη στον τρόπο που εκφράζεται».
«Έχω κάνει τόσο πλάκα με αυτό ώστε τώρα το ξεπέρασε. Συνήθως, το πράγμα που με τραβάει είναι το αστείο. Αυτό το χιούμορ δίνει γεύση στη ζωή μας», συμπλήρωσε η Λένα Παπαληγούρα για την αγαπημένη της.
Φωτογραφία πηγής – ndp