Απίθανο: «ΑΕΚ και Μπεσίκτας κοιτάνε τον Ντουά»

Απίθανο: «ΑΕΚ και Μπεσίκτας κοιτάνε τον Ντουά»

Φαίνεται ότι η ΑΕΚ σκέφτεται τον Κουαντουό Ντουά. Σύμφωνα με το «Kicker», η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ελβετό επιθετικό, που έπαιξε με την εθνική ομάδα του στο πρόσφατο Euro και σημείωσε γκολ στο πρώτο παιχνίδι με την Ουγγαρία. Επιπλέον, έπαιξε και ως αλλαγή στα παιχνίδια με Γερμανία και Ιταλία.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ βλέπει στον Ντουά τον αντικαταστάτη του Έκι Πόνσε, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς για τα επόμενα δύο χρόνια. Η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ντουά, καθώς και η Μπεσίκτας έχει τον επιθετικό στο στόχαστρό της.

Υπάρχει αναφορά ότι αν ο Ντουά πάει στην ΑΕΚ, θα έχει τον συμπατριώτη του Στίβεν Τσούμπερ στην ομάδα.

Ο Κουαντουό Ντουά μετακόμισε πέρυσι στη Λουντογκόρετς, αφού αγοράστηκε με 3,6 εκατ. ευρώ από τη Νυρεμβέργη. Πριν από αυτό, είχε περάσει από Γκρασχόπερς, Σερβέτ και Γιανγκ Μπόις, ενώ έχει αγωνιστεί 4 φορές με την εθνική ομάδα της Ελβετίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ