Παναθηναϊκός: Έχει τελικούς μπροστά του

Παναθηναϊκός: Έχει τελικούς μπροστά του

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση της Stoiximan Super League μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1), αλλά πρέπει να επικεντρωθεί στο μέλλον καθώς ένας σειρά αγώνων θα κρίνει την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη θα παίξει η ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Betsson με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00), όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού για να προκριθεί στα ημιτελικά. Στη συνέχεια, την Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο προπονητής, Φατίχ Τερίμ, θα πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών του και τα προβλήματα τραυματισμών. Εκτός αποστολής είναι οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, και Πάλμερ-Μπράουν λόγω τραυματισμών. Επιπλέον, η κατάσταση των Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη είναι αβέβαιη λόγω τραυματισμών. Επίσης, αμφίβολη είναι η επιστροφή των Χουάνκαρ και Παλάσιος στην αγωνιστική δράση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ