Σημαντική διαρροή για το Xiaomi Mix Flip: Αποκαλύπτονται οθόνη, κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά

Σημαντική διαρροή για το Xiaomi Mix Flip: Αποκαλύπτονται οθόνη, κάμερα και άλλα χαρακτηριστικά


Η Xiaomi ετοιμάζει το Xiaomi Mix Flip για αποκάλυψη στο ευρύ κοινό και τα μέσα ενημέρωσης, με κάποιες διαρροές να αποκαλύπτουν σημαντικά χαρακτηριστικά του. Μέσω μιας μεγάλης διαρροής, έχουμε πληροφορίες σχετικά με την κάμερα, την οθόνη και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το GSMChina, η κωδική ονομασία της συσκευής είναι “ruyi” και θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3.

Βάσει των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει, η ιστοσελίδα έχει δημιουργήσει ένα render της συσκευής, παρέχοντας μια εικόνα για το πώς θα είναι όταν κυκλοφορήσει.

Xiaomi Mix Flip

Το Android Headlines έχει ήδη έρθει σε επαφή με αισθητήρες των καμερών της συσκευής, αναφέροντας στον πηγαίο κώδικα του HyperOS. Το Xiaomi Mix Flip θα διαθέτει έναν Light Hunter 800 αισθητήρα βασισμένο στον OmniVision OV50E, προσφέροντας κάμερα 50MP με μέγεθος 1/1.55”. Επιπλέον, θα υπάρχει αισθητήρας OmniVision OV60A με ανάλυση 60MP και μέγεθος 1/2.8”, προσφέροντας οπτικό zoom 2x.

Τέλος, θα υπάρχει μια μπροστινή κάμερα OV32B 32MP. Το Xiaomi Mix Flip αναμένεται να διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1,5Κ, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται κάπου μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου 2024. Έτσι, σύντομα μπορεί να έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Xiaomi Mix Flip cameras

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ