Νέο υβριδικό κράμα ανάμεσα σε Steam Deck και Nintendo Switch από το Lenovo Legion Go (εικόνες)


Μετά τις πρόσφατες φήμες για τη νέα φορητή συσκευή Lenovo Legion Go PC, ο ιστότοπος Windows Report δημοσίευσε τα πρώτα διαρρεύσεις εικόνων. Αυτές δείχνουν ένα υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του Nintendo Switch και του Steam Deck. Ο Lenovo Legion Go έχει ένα trackpad, παρόμοιο με αυτό του Steam Deck (αλλά μόνο στη δεξιά πλευρά), και τα χειριστήρια είναι αφαιρούμενα, όπως τα JoyCons του Nintendo Switch. Σε μία από τις εικόνες φαίνεται επίσης ένας σταθερός βραχίονας, παρόμοιος με αυτόν του Nintendo Switch, που επιτρέπει τη χρήση της συσκευής σε tabletop mode.

Legion Go Hero Front Facing R HD scaled

Σύμφωνα με το Windows Report, το Lenovo Legion Go θα τρέχει με το λειτουργικό σύστημα Windows 11 και θα είναι εξοπλισμένο με ένα APU Phoenix της AMD, πιθανότατα με τον επεξεργαστή Ryzen 7 7840U. Ο οθόνη αναμένεται να έχει μέγεθος 8 ιντσών και υπάρχει η πιθανότητα να υποστηρίζει αφή.

01_legion_go_tour_front-3

Εκτός από τα shoulder buttons, η συσκευή θα περιλαμβάνει και side triggers. Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη ενός “τροχού” στο πίσω μέρος του δεξιού JoyCon. Στις εικόνες εμφανίζονται επίσης δύο θύρες USB-C, υποδοχή για μικρόφωνο και υποδοχή για κάρτα microSD.

11_legion_go_hero_kickstand_out-2 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ