Η Motorola παρουσιάζει τη σειρά Edge 50 με ξύλινο σχεδιασμό

Η Motorola παρουσιάζει τη σειρά Edge 50 με ξύλινο σχεδιασμό


Η Motorola αναβαθμίζει τη σειρά Edge με τρία νέα smartphones, επαναφέροντας έναν κλασικό σχεδιασμό που είχε προηγουμένως λανσαριστεί. Το ξύλινο οπίσθιο panel επανέρχεται στο Motorola Edge 50 Ultra, τη συσκευή με την υψηλότερη τεχνολογία. Αυτό το μοντέλο διαθέτει το νέο chipset Snapdragon 8S Gen 3, OLED οθόνη 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 144Hz και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε υγρασία, ενώ υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η κύρια κάμερα είναι 50MP και διαθέτει τηλεφακό 64MP με οπτική σταθεροποίηση, ενώ υπάρχει επίσης υπερευρυγώνια κάμερα 50MP που λειτουργεί και ως macro.

Το Motorola Edge 50 Pro διαθέτει το μεσαίας κατηγορίας chipset Snapdragon 7 Gen 3, ενώ το Edge 50 Fusion χρησιμοποιεί το Gen 1. Και τα δύο μοντέλα έχουν πιστοποίηση IP68, με το 50 Pro να υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Το Pro διαθέτει επίσης τηλεφακό 3x με ανάλυση 10MP.

Η Motorola αναφέρει ότι σε όλες τις συσκευές έχει ενσωματώσει το Magic Editor της Google στην εφαρμογή Photos, με την δυνατότητα αποθήκευσης των πρώτων 10 επεξεργασιών χωρίς συνδρομή στο Google One.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ