Δημοφιλής YouTuber αναζωογονεί τη συζήτηση για τιμή και χαρακτηριστικά του Nintendo Switch 2 (βίντεο)

Δημοφιλής YouTuber αναζωογονεί τη συζήτηση για τιμή και χαρακτηριστικά του Nintendo Switch 2 (βίντεο)


Στο πιο πρόσφατο βίντεο του, ο γνωστός YouTuber με ψευδώνυμο ‘Moore’s Law is Dead’ ανακινεί τη συζήτηση σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Nintendo Switch 2. Πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει φήμες που ανέφεραν ότι η νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας θα ενσωματώνει το NVIDIA T239 SOC και την NVIDIA Ampere GPU με 1280 πυρήνες. Ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι αυτά είναι πλήρως λογικά και ότι η διαδικασία 8NM της Samsung θα ταιριάζει τέλεια στον διάδοχο του Nintendo Switch.

“Αν και δεν είμαι τόσο κοντά στο έργο, μπορώ να πω ότι το Samsung 8nm ταιριάζει απόλυτα με τη Nintendo”, αναφέρει ότι έμαθε από ένα πηγή του στην NVIDIA. “Έχει το χαμηλότερο κόστος παραγωγής και δεν αναμένεται να είναι τόσο ανταγωνιστικό σε χωρητικότητα όσο οι πιο σύγχρονοι κόμβοι των επόμενων ετών. Επιπλέον, να θυμάστε ότι με 128-bit LPDDR5, η Nintendo θα μπορούσε ρεαλιστικά να επιλέξει μνήμες RAM από 8 GB, 12 GB ή 16 GB για το SOC που σχεδίασε για αυτούς”..

Η ίδια πηγή προσθέτει ότι το υλικό και το λογισμικό για την επερχόμενη κονσόλα έχουν ήδη καθοριστεί εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει κανένα απρόβλεπτο θέμα με το Nintendo Switch 2 και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τέλος, ο YouTuber υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει στην τιμή μεταξύ $399 και $499, αν και θεωρητικά η Nintendo θα μπορούσε να προσφέρει και ένα χαμηλότερο κόστος, πιθανόν στα $349.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ