“Διαζύγιο” για Σάνιο και Μόμο!

Σάνιο και Μόμο χωρίζουν!
Η φημολογία που κυκλοφορούσε εδώ και μερικές μέρες επιβεβαιώθηκε τελικά. Οι Σάνιο Γκουτιέρες και Μόμο Γκονθάλεθ αποφάσισαν να λύσουν την αγωνιστική συνεργασία τους και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Η επιβεβαίωση αυτού του “διαζυγίου” ήρθε μέσω της ανακοίνωσης των ζευγαριών που θα συμμετέχουν στο Madrid Master του World Padel Tour την επόμενη εβδομάδα, όπου και οι δύο παίκτες εμφανίζονται στον πίνακα με καινούργιους συνεργάτες.

Αυτό το τέλος έρχεται μετά από μια αξιοπρεπή παρουσία του διδύμου στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν, με τους δύο αθλητές να φτάνουν σε δύο τελικούς (Danish Open και Marbella Master), αλλά να αποτυγχάνουν να φτάσουν έστω στα ημιτελικά στις πέντε τελευταίες διοργανώσεις που συμμετείχαν.

Για τον Σάνιο Γκουτιέρες, που φαίνεται πως ήταν αυτός που πήρε την απόφαση για το “διαζύγιο”, αυτή η εξέλιξη οφείλεται κυρίως στην αδυναμία του να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο για ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν. Ο 39χρονος Αργεντινός, παρά το γεγονός ότι παραμένει ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης, αδυνατεί να παρουσιάσει σταθερά καλές επιδόσεις στα πολλά τουρνουά του καλενταρίου.

Έτσι, ο Σάνιο θα συνεχίσει την πορεία του στη σεζόν με έναν νέο συνεργάτη, τον ανιψιό του, Αγκουστίν Γκουτιέρες. Ο 25χρονος Αργεντινός βρίσκεται στην 40η θέση του παγκόσμιου πίνακα και δίπλα στον γνωστό θείο του, μπορεί να αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στην καριέρα του.

Από την άλλη πλευρά, ο Μόμο Γκονθάλεθ θα έχει πλέον στο πλευρό του τον Χάβι Γκαρίδο. Ο Ισπανός, που βρίσκεται στην 9η θέση του παγκόσμιου πίνακα, επέλεξε τον 15ο, συμπατριώτη του, που σε ηλικία 23 ετών δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Και οι δύο παίκτες κατάγονται από την Ανδαλουσία.

Παρόλα αυτά, ένα ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος από τους δύο θα παίζει σε ποια θέση. Και οι δύο είναι αριστερόχειρες και παίκτες της αριστερής πλευράς, οπότε ένας από τους δύο θα πρέπει να αλλάξει θέση. Με τον Γκαρίδο να έχει τα πιο δυνατά smash μεταξύ τους και τον Γκονθάλεθ να είναι πιο ευέλικτος στο παιχνίδι του, φαίνεται πιθανότερο να παίζει ο Ισπανός στη δεξιά πλευρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ