Ξεκίνησε η Ϩηφοφορία για τον Player of the Month στη Stoiximan Super League

Ξεκίνησε η Ϩηφοφορία για τον Player of the Month στη Stoiximan Super League

Αν και ο Νοέμβριος έφυγε, οι γιορτές πλησιάζουν, αλλά το ποδοσφαιρικό προϊόν στη Stoiximan Super League εξελίσσεται με έναν ελκυστικό τρόπο από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Κατά τη διάρκεια ενός πλούσιου σε ειδήσεις μήνα, είδαμε ντέρμπι, εκπλήξεις, ένταση και φυσικά πολλά γκολ. Η απόδοση μερικών παικτών συνέβαλε στην επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για αυτό το διάστημα του έτους.

Παρά την απώλεια του αγώνα με την Κηφισιά, ο Νοέμβριος κύλησε με συνέπεια για την ΑΕΚ, όπου ηγούνταν ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο Λορέν Μορόν κέρδισε θέση στις υποψηφιότητες με τα γκολ του στα παιχνίδια με τον Βόλο και τον Παναθηναϊκό, ενώ άλλοι υποψήφιοι είναι ο Νίκος Καλτσάς του Αστέρα Τρίπολης, ο Βαλένσια του Ατρομήτου και ο Μαξ Κόμπα του Βόλου.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Μαντσίνι παρέχουν εγγυήσεις για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο Οζγκόεφ τελεί υποψήφιος για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μετά την εντυπωσιακή του απόδοση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για το βραβείο Player of the Month στη Stoiximan Super League:

1/ Ν. Σιμάνσκι-ΑΕΚ

2/ Λ. Μορόν-Άρης

3/ Ν. Καλτσάς-Αστέρας Τρίπολης

4/ Ν. Βαλένσια-Ατρόμητος Αθηνών

5/ Μ. Κόμπα-Βόλος

6/ Κ. Φορτούνης-Ολυμπιακός

7/ Ν. Μαντσίνι-Παναθηναϊκός

8/ Μ. Οζντόεφ-ΠΑΟΚ

Η ψηφοφορία θα είναι ενεργή μέχρι την Τετάρτη 06/12 στις 14:00. Μπορείτε να ψηφίσετε τον καλύτερο παίκτη του Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας της Stoiximan.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ