«Βόμβα»: Φορτούνης αποχωρεί από την Εθνική Ομάδα!

Ο Φορτούνης της Εθνικής… τέλος! Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα λίγο πριν γίνει 31 ετών, τονίζοντας ότι ολοκλήρωσε έναν κύκλο.

Αναλυτικά, ο Φορτούνης ανέφερε: «Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, το να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνόσημης ομάδας της πατρίδας του είναι απόλυτη στιγμή. Για χρόνια, έδωσα τα πάντα για τη γαλανόλευκη και την Εθνική Ομάδα, αλλά θεωρώ ότι ο κύκλος ολοκληρώθηκε και θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα μου. Ελπίζω ότι η απόφασή μου να αποχωρήσω από την Εθνική Ομάδα θα γίνει σεβαστή από όλους! Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον στην Εθνική μας Ομάδα! Ζήτω η Ελλάδα!».

Ο Φορτούνης, που είχε μείνει εκτός επιλογών του Γκουστάβο Πογέτ για τα προκριματικά του Euro 2024, αποφάσισε να αποσυρθεί. Ο προπονητής δήλωσε ότι ο Φορτούνης δεν ταιριάζει στο σχέδιό του για τους συγκεκριμένους αγώνες, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κλήσης του σε μελλοντικά παιχνίδια. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 55χρονος προπονητής δεν σκόπευε να τον καλέσει ούτε για τους αγώνες με την Ολλανδία (7/9) και το Γιβραλτάρ (10/9) που ακολουθούν.

Φορτούνης: Αποχωρεί από την Εθνική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ