Βασίλης Σπανούλης: Οι παίκτες μου εμφανίστηκαν ώριμοι και αντίδρασαν, χωρίς δικαιολογίες

Βασίλης Σπανούλης: Οι παίκτες μου εμφανίστηκαν ώριμοι και αντίδρασαν, χωρίς δικαιολογίες

Ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την μεγάλη χαρά του για τη νίκη (72-74) της Ελλάδας επί της Ολλανδίας, επαινώντας τους παίκτες του. Αν και κάποιοι αγώνιζαν με προβλήματα, δείχνοντας αφοσίωση και αποφασιστικότητα για τη νίκη, απέφυγαν να αναζητήσουν δικαιολογίες.

Στη δήλωσή του μετά τον αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Είμαι περήφανος για την αφοσίωση των παικτών μου και της χώρας μου. Κάποιοι από τους παίκτες θυσιάστηκαν παίζοντας τραυματισμένοι για την Εθνική ομάδα, κάτι που είναι θεμελιώδες για την αλλαγή νοοτροπίας στο μπάσκετ μας. Οι παίκτες μάς έδειξαν πώς αντιδρώντας με ώριμο τρόπο, μπορείς να επιτύχεις.»

Σχετικά με τον δύσκολο όμιλο, ο Σπανούλης σημείωσε: «Πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στην ομάδα μας και πώς μπορούμε να βελτιωθούμε. Είναι συναρπαστικό να βλέπω τους παίκτες να είναι αυτοκριτικοί μετά από μια νίκη. Ο Γιώργος ήταν κλειδί για τη νίκη με την ανάπτυξη της άμυνας. Είμαι υπερήφανος για την ώριμη συμπεριφορά των παικτών μου, που καταλαβαίνουν τη σημασία της αντίδρασης για την επίτευξη των στόχων.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ