Βασίλης Σπανούλης: «Είμαστε πεινασμένοι – Το μπάσκετ είναι στο αίμα και στην κουλτούρα του Έλληνα»

Βασίλης Σπανούλης: «Είμαστε πεινασμένοι – Το μπάσκετ είναι στο αίμα και στην κουλτούρα του Έλληνα»

Η ομάδα Περιστέρι bwin ετοιμάζεται για το Final Four του Basketball Champions League το τριήμερο 26-28 Απριλίου με την πρώτη αναμέτρηση να είναι εναντίον της Τενερίφης την Παρασκευή (26/04, 19:00) στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της media day, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, επεσήμανε ότι η ομάδα είναι πεινασμένη και έτοιμη για την αναμέτρηση με την ισπανική αντίπαλο, ενώ τόνισε την προέλευση της επιτυχίας των ελληνικών ομάδων, αναφέροντας ότι το μπάσκετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του Έλληνα.

Αναφορικά με την εμπειρία του στο Top-16, ανέφερε: «Η χημεία της ομάδας διαμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και η διαχείριση των καταστάσεων αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία μιας ομάδας».

Όσον αφορά το ματς με την Τενερίφη, ανέφερε: «Οι δύο ομάδες αντιλαμβάνονται τις αντίπαλες δυνατότητες και αδυναμίες τους, καθώς και το κλίμα ενόψει του Final Four».

Σχετικά με τον αντίπαλό του Χουέρτας, αναφέρθηκε: «Ο Μαρσελίνο είναι ένας πολύ σεβαστός αντίπαλος και εύχομαι να μπορέσουμε να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ