Βαγγέλης Μαρινάκης: Αφιερωμένη στον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη η πρόκριση!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αφιερωμένη στον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη η πρόκριση!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την εντυπωσιακή πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League, επισημαίνοντας ότι ο στόχος είναι το τρόπαιο για την Ελλάδα. Επίσης, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της απόκρουσης της Άστον Βίλα, παρά το “επταπλάσιο μπάτζετ”, ενώ αφιέρωσε την ιστορική επιτυχία στη μνήμη του πατέρα του και του Σάββα Θεοδωρίδη.

Συγκινημένος από χαρά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα από τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, δηλώνοντας: “Ας το σηκώσουμε για την Ελλάδα μας, για τον Θρύλο μας!”

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Είναι μια μεγάλη βραδιά, ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απόψε όλοι οι Έλληνες είναι μαζί. Τους χρειαζόμαστε όλους σε λίγο καιρό, σε ελληνικά χώματα, για να το σηκώσουμε όλοι μαζί. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, τον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη.”

Ο Μαρινάκης εξέφρασε επίσης τη μεγάλη χαρά και αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας, τονίζοντας την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά που οδήγησαν στην επίτευξη αυτού του ονείρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπενθύμισε τη μοναδική πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και τόνισε την σημασία της συμμετοχής όλων στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ