Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήμασταν καλοί, μόνο νίκες μέχρι το τέλος – Δεν γίνεται να περιμένουμε τον τελικό για να βγούμε Ευρώπη»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν ήμασταν καλοί, μόνο νίκες μέχρι το τέλος – Δεν γίνεται να περιμένουμε τον τελικό για να βγούμε Ευρώπη»

Ο Ολυμπιακός έχασε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με 2-0 στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι η ομάδα δεν εμφάνισε την καλή εικόνα των προηγούμενων αγώνων της.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή:

Οι λόγοι για την ήττα – Ήταν άδειοι ή κατεργάρησε ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε μια καλή εμφάνιση και μας κέρδισε δίκαια. Από την πλευρά μας, δεν αναδείχθηκαν οι ικανότητές μας όπως στους προηγούμενους αγώνες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την κατοχή της μπάλας και ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο του ματς.

Επιθυμούσατε γρήγορο γκολ, αλλά δεν καταφέρατε – Πώς διαχειρίζεστε την τρέχουσα κατάσταση;

Στόχος μας ήταν να αναλάβουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά χάσαμε αυτόν τον έλεγχο γρήγορα. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην Ευρώπη.

Πώς βλέπετε το μέλλον και τον αγώνα του τελικού;

Πρέπει να επικεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια και να επιδείξουμε καλή εμφάνιση για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στην Ευρώπη.

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα – Είναι απαραίτητες περισσότερες;

Κάναμε αλλαγές, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν καταφέραμε να εμφανιστούμε καλά. Η ομάδα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

Η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος – Επιτρέπει την πρόοδο στην Ευρώπη;

Το ελληνικό πρωτάθλημα ανεβαίνει σε επίπεδο και είμαστε κοντά στο να φέρουμε περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη, απόδειξη τα επιτεύγματά μας στις διοργανώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ