Τζόλης: «Στόχος μου η Bundesliga, θαυμάζω τον Ρονάλντο επειδή δεν σταματά να δουλεύει»

Τζόλης: «Στόχος μου η Bundesliga, θαυμάζω τον Ρονάλντο επειδή δεν σταματά να δουλεύει»

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται σε μια φάση «επανεκκίνησης» στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς έχει σημειώσει 8 γκολ σε 13 συμμετοχές. Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ως δανεικός από τη Νόριτς, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί, ενώ στη Γερμανία έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Ο 21χρονος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Bild», όπου μίλησε για τους στόχους του, τη χαρά που του προσφέρει ξανά το ποδόσφαιρο αλλά και τους παίκτες που θαυμάζει και παρατηρεί στο παιχνίδι για να βελτιωθεί προσωπικά.

Αναφορικά με τους στόχους του αναφέρει: «H Bundesliga είναι ο μεγάλος μου στόχος. Θέλω 100% να αγωνιστώ εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει το μέλλον, αλλά τώρα νιώθω πως το σπίτι μου είναι στη Ντίσελντορφ. Μου αρέσει εδώ.»

Σχετικά με την επιστροφή της χαράς στο παιχνίδι δηλώνει: «Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να απολαύσω τους επόμενους μήνες στην ομάδα, να είμαι βασικός και να βοηθήσω την ομάδα με πολλές ασίστ και γκολ, αλλά και να βελτιωθώ. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και χάρη στη Φορτούνα το χαίρομαι ξανά.»

Σχετικά με τους παίκτες που θαυμάζει δηλώνει: «Όταν ήμουν παιδί, θαύμαζα εξίσου τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Τώρα θαυμάζω περισσότερο τον Ρονάλντο, διότι ακόμη θέλει να βελτιώνεται, παρά το γεγονός ότι είναι 38 ετών. Ποτέ δεν σταματά να δουλεύει. Η νοοτροπία του Ρονάλντο αποτελεί παράδειγμα για μένα.»

Παρακολουθώντας τους κορυφαίους εξτρέμ στο Champions League, τονίζει ότι θέλει να προσέχει τις λεπτομέρειες. Εκτός από τον Ρονάλντο, είναι γοήτευμένος από τον Λιρόι Σανέ, δηλώνοντας: «Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι κάνει, γιατί είναι πολύ γρήγορος. Η ταχύτητα και η ευφυΐα στο παιχνίδι του με εντυπωσιάζουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ