Η Χαλ «απέδρασε» από το Κόβεντρι με 1-0 και έκανε το 2/2 στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League, με τον Τζολάκη να κρατά ξανά το μηδέν. Το γκολ του Μίλαρ στο 81′ έδωσε στους «τίγρεις» την προσωρινή κορυφή της βαθμολογίας.
Μετά από εννέα χρόνια απουσίας, η ομάδα επέστρεψε στην κατηγορία και έκανε πρεμιέρα με όνειρο: 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο MKM Stadium. Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού σταμάτησε σουτ του Εμπεμό στο 13′ και πλασέ του Μπρούνο Φερνάντες δύο λεπτά αργότερα, ο Ατζάγι άνοιξε το σκορ στο 17′ και ο Μεντί με κεφαλιά στο 38′ καθάρισε. Σ’ εκείνο το ματς ο Τζολάκης μέτρησε πέντε επεμβάσεις, 0,60 xGOT και 2/2 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου (29/8), η Κόβεντρι έπαιζε το πρώτο εντός έδρας ματς της μετά από 25 χρόνια και πίεσε από την αρχή. Αβονίγι και Γκράιμς απείλησαν στο πρώτο μισάωρο, όμως ο Τζολάκης κράτησε όρθια τη Χαλ – καθοριστική η επέμβασή του στο 39′ σε κοντινό τελείωμα του Αβονίγι.
Η Χαλ ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη. Ο Μέντι δοκίμασε μακρινό σουτ, ο Τζολάκης συγκρούστηκε με το δοκάρι αλλά συνέχισε, ο Σακαμότο έδωσε ενέργεια στην Κόβεντρι και στο 74′ ο Μίλαρ έχασε μεγάλη ευκαιρία.
Το γκολ ήρθε στο 81′. Παρά το κράτημα που δέχθηκε, ο Μπελουμί τροφοδότησε ιδανικά τον Μίλαρ, ο οποίος σκόραρε για να διαμορφώσει το 0-1. Το 2/2 έφερε τη Χαλ στην κορυφή, με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, Ατζούν Ιλιτζαλί, να βρίσκεται στο γήπεδο. Ο προπονητής Σεργκέι Γιακίροβιτς έχει πλέον ισάριθμες νίκες στο ενεργητικό του.
Η Μπόρνμουθ έχασε τη νίκη στο φινάλε: στο 90’+1′ ο Τάρκοφσκι ισοφάρισε σε 1-1 κόντρα στην Έβερτον.