Τζολάκης: «Ευτυχώς στα πέναλτι δικαίωσα τον πατέρα μου και είμαι πολύ περήφανος»

Τζολάκης: «Ευτυχώς στα πέναλτι δικαίωσα τον πατέρα μου και είμαι πολύ περήφανος»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Olympiacos TV, ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντής Τζολάκης μίλησε για τη μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, αναφερόμενος τόσο στον αγώνα όσο και στην παρουσία του πατέρα του στο γήπεδο για να τον στηρίξει.

Αναφορικά με την ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας του: «Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή είναι η πιο ευτυχισμένη μέχρι στιγμής, αλλά ο στόχος μας δεν έχει επιτευχθεί ακόμη. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Σχετικά με την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχθηκε αρχικά: «Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να προκριθούμε. Παρόλο που δεχθήκαμε γκολ νωρίς, καταφέραμε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας σύμφωνα με το σχέδιο του προπονητή. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και νομίζω ότι είχαμε ευκαιρίες να το κερδίσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν και αυτό δεν συνέβη, φτάσαμε στα πέναλτι».

Σχετικά με την προετοιμασία για τα πέναλτι και τις οδηγίες από τον προπονητή: «Ήμουν έτοιμος για τα πέναλτι. Είχαμε αναλύσει τις καταστάσεις με τον προπονητή τερματοφύλακα και τους αναλυτές. Επιπλέον, ακολουθούσα και το αίσθημά μου και όλα πήγαν καλά».

Σχετικά με την παρουσία του πατέρα του στο γήπεδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε να με στηρίξει σε ένα τόσο μεγάλο στάδιο. Είναι μεγάλη μου χαρά που με την επίδοσή μου στα πέναλτι τον καθησύχασα και αισθάνομαι υπερήφανος».

Σχετικά με το αν ονειρεύεται τον τελικό: «Προχωράμε βήμα-βήμα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον πρώτο αγώνα στην Αγγλία, αλλά γιατί όχι να ονειρευτούμε τον τελικό;»

<iframe width="700" height="442" src="https://www.youtube.com/embed/pbLv6NwSQNA" title="Δηλώσεις Τζολάκη (Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός) / Tzolakis’ statements (Fenerbahce – Olympiacos)” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” referrerpolicy=”strict-origin-when-cross-origin” allowfullscreen=””>

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ