Τραυματίες αντιμέτωποι με το ντέρμπι Γιουβέντους-Ιντερ: Ποιοι σίγουρα θα αγωνιστούν και ποιοι ίσως όχι

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τον αγώνα Γιουβέντους-Ιντερ και και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων είχε διχαστικά αποτελέσματα: Ανάμεσα στον χρόνο ανάπαυλας για τις ομάδες και τον κίνδυνο τραυματισμού παικτών. Οι δυο ομάδες, Γιουβέντους και Ιντερ, δεν απέφυγαν τους τραυματισμούς, όπως είδαμε με τους Λοκατέλι, Μιρέτι και Μπαστόνι. Παρόλα αυτά, οι διεθνείς παίκτες βρίσκονται σιγά σιγά στις πόλεις τους και έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι της Κυριακής (26/11). Το derby d’Italia που θεωρείται ντέρμπι κορυφής. Ούτε οι παίκτες των δύο ομάδων θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο νέων τραυματισμών τις επόμενες 24 ώρες. Υπάρχουν, όμως, ήδη αρκετοί τραυματίες…

Η Γιουβέντους, εκτός από τους τιμωρημένους Φατζόλι και Πογκμπά, αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με εφτά παίκτες: Ντανίλο, Λοκατέλι, Μιρέτι, Γουεά, Χάουσεν, Αλεξ Σάντρο, Ντε Σίλιο. Από αυτούς, δύο σίγουρα δεν θα προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής, οι Ντανίλο και Ντε Σίλιο. Σχετικά με τους άλλους πέντε, είναι πιθανόν να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση, με τον Λοκατέλι να βρίσκεται σε πιο δύσκολη κατάσταση από τους υπόλοιπους. Η Γιουβέντους έχει μόνο τρεις διαθέσιμους παίκτες στο κέντρο: Ραμπιό, ΜακΚένι, Νικολούσι Καβίλια. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να λάβουν θετικά ειδήσεις σχετικά με την επιστροφή τους στην ομάδα οι Λοκατέλι και Μιρέτι.

Από την πλευρά της Ιντερ, τρεις παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών: Παβάρ, Μπαστόνι, Κουαδράδο. Ο πρώτος εξ αυτών σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα στο Στάδιο Allianz. Ωστόσο, ο Κουαδράδο ίσως προλάβει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, ενώ για τον Μπαστόνι, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, θα χρειαστεί ένα θαύμα για να αγωνιστεί. Συνολικά, η Ιντερ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα λόγω των απουσιών των Παβάρ και Μπαστόνι, γι’ αυτό είναι σημαντικό ο Ιντσάγκι να μην αντιμετωπίσει καινούργιο τραυματισμό, ειδικά για στόπερ, τις επόμενες 24 ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ