Το Πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου – Ομιλία Ντέμη για την Ψυχική Υγεία των Παικτών

Το Πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου – Ομιλία Ντέμη για την Ψυχική Υγεία των Παικτών

Ξεκινώντας με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο μεγάλο αμφιθέατρο του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Άμφισσα, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του πρώτου Περιφερειακού Συνεδρίου Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου με θέμα “Το μέλλον παίζεται στο δικό μας γήπεδο” (23-25 Φεβρουαρίου). Το συνέδριο εστίασε στην ανάπτυξη του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσωπικότητες όπως ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, και άλλοι εκπρόσωποι της αθλητικής κοινότητας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, υπογράμμισε τη σημασία του συνεδρίου στην προώθηση του ποδοσφαίρου και της ψυχικής υγείας των αθλητών.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στο συνέδριο ήταν η ψυχική υγεία των παικτών. Με ενδιαφέρουσες ομιλίες από τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Ντέμη Νικολαΐδη, και τον αθλητικό διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλία Κυριακίδη, συζητήθηκε η επίδραση του ποδοσφαίρου στην ψυχική υγεία των παικτών και τα οφέλη του άθληματος στην ψυχική ενδυνάμωση και ευεξία.

Ο Νικολαΐδης τόνισε πως η ψυχική υγεία είναι κρίσιμη τόσο για τους αθλητές όσο και μετά την καριέρα τους, ενώ εκθείασε τη σημασία της ψυχολογικής υποστήριξης. Επιπλέον, δόθηκε φανέλα της Εθνικής Ομάδας στο μικρό φίλο του ποδοσφαίρου Γιάννη Παπαστεφανάκη, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ