Τo αντίο του Κάνααν στον Ολυμπιακό με αγάπη: «Έδωσα όσα μου ζητήθηκε και παραπάνω»

Τo αντίο του Κάνααν στον Ολυμπιακό με αγάπη: «Έδωσα όσα μου ζητήθηκε και παραπάνω»

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Αϊζέια Κάνααν αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ φεύγει από τους «ερυθρόλευκους» μετά από δύο σεζόν για να συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία. Αναφέρει πως ήταν υπέροχες οι δύο σεζόν στην ομάδα του Πειραιά, όπου έδωσε όλο του το είναι όταν του ζητήθηκε.

Ας δούμε τι είπε στο αντίο του:«Αγαπημένε μου Ολυμπιακέ. Αυτές οι δύο χρονιές ήταν υπέροχες. Παραδοσιακά Final 4, όλοι οι εγχώριοι τίτλοι στην πρώτη σεζόν, όλα εκτός από ένα στη δεύτερη. Ίσως δεν πετύχαμε τον απόλυτο στόχο μαζί, αλλά είχα τις ευκαιρίες που ήθελα. Δημιούργησα πολλές σχέσεις και φιλίες που θα μείνουν αξέχαστες. Τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε, οι μάχες που έδωσα με τους συμπαίκτες, όταν κανείς άλλος δεν πίστευε σε εμάς.

Στον Πειραιά και τη Θύρα 7: Εκτιμώ βαθιά την αγάπη που δείξατε. Στην αρχή ίσως χρειάστηκε να εξασφαλίσω την υποστήριξή σας, αλλά αν κάτι γνωρίζετε για μένα, είναι ότι λατρεύω τις προκλήσεις. Γνωρίζετε πως έδωσα τα πάντα (όταν μου ζητήθηκε). Θα έχετε πάντα έναν ξεχωριστό χώρο στην καρδιά μου. Με αγάπη και σεβασμό, αυτό δεν είναι αποχαιρετισμός, αλλά ένα “θα τα ξαναπούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ