Τερίμ: «Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ”τελείωσε”, δεν τελειώνει το παιχνίδι – Ελπίζουμε να είναι καλά τα νέα για Μπάμπα»

Τερίμ: «Μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός ”τελείωσε”, δεν τελειώνει το παιχνίδι – Ελπίζουμε να είναι καλά τα νέα για Μπάμπα»

Ο Φατίχ Τερίμ, μετά την επίδειξη αγωνιστικότητας των παικτών του μέχρι το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, απέδωσε την πρόκριση του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση, αλλά όχι για την εμφάνιση και ευχαρίστησε τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον τραυματία Μπάμπα.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Ήταν δύσκολος αγώνας όπως και με τον Ολυμπιακό, μέχρι να πει ο Παναθηναϊκός τελείωσε, δεν τελειώνει. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και παίξαμε έτσι. Μέχρι την τελευταία στιγμή κυνηγήσαμε το παιχνίδι, αυτό που δεν παίξαμε μέσα στον αγώνα, το παίξαμε στα τελευταία λεπτά. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό όπως και να είναι. Άμα δεν μπορούμε να νικήσουμε πάει παράταση, αν δεν μπορούμε κι εκεί πάει στα πέναλτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους παίκτες μου που έδωσαν τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή και τους φίλους μας.»

Σχετικά με τον τραυματισμό του Μπάμπα, ανέφερε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, ελπίζουμε να πάρουμε καλά νέα. Άσχετα με το σκορ, το πιο σημαντικό είναι η υγεία ενός ανθρώπου, δεν έχει σημασία αν είναι δικός μας παίκτης ή αντίπαλος.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ