Τέλος το σίριαλ: Ο Μάριο Χεζόνια ανακοίνωσε την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Τέλος το σίριαλ: Ο Μάριο Χεζόνια ανακοίνωσε την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Το σίριαλ κατέληξε και ευτυχώς ο Μάριο Χεζόνια αποφάσισε να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης! Μετά από όλες τις φήμες που τον ήθελαν σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, επιτέλους έκανε την επίσημη ανακοίνωση μέσω του «Χ» πως θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των πρωταθλητών Ισπανίας!

Ακόμη, στη δήλωσή του υπογράμμισε την έμφαση που δίνει στη μακροχρόνια παραμονή του στη Ρεάλ, αποκαλώντας την «σπίτι του», γεγονός που τονίζει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος ακόμη και όταν κανείς άλλος δεν το έκανε.

Αναλυτικά:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά το τελευταίο μου παιχνίδι της σεζόν έμεινα ελεύθερος και ήμουν διαθέσιμος να αποφασίσω πού θέλω να παίξω για τα επόμενα χρόνια. Δεν έχω συνάψει καμία συμφωνία με κανέναν άλλο μέχρι στιγμής, και όπως είπα θα το ακούτε πρώτα από εμένα πάντα! Η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε σε μένα όταν πολλοί δεν το έκαναν, νοιάστηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη μέρα που έφτασα και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο σπίτι μου τη Ρεάλ Μαδρίτης για πολύ καιρό!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ