Τακιανός: “Κυριάρχησαν στο πρώτο, αλλά ήμασταν ανεπαρκείς στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο Φώτης Τακιανός ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε δυσκολίες εξαιτίας των απουσιών των Γκίλμορ και Μπελιάουσκας στον αγώνα με την ΑΕΚ. Υπογράμμισε την έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο, καλώντας να διατηρήσουν την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στο μέλλον. Ανέφερε πως η εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου οφείλεται στην ενέργεια της ΑΕΚ στην άμυνα.

“Ήταν ένα παιχνίδι με δυσκολίες και ιδιαιτητότητες, λόγω της ποιότητας της ΑΕΚ εκτός έδρας. Οι απουσίες των Γκίλμορ και Μπελιάουσκας επιδεικνύουν τη δυσκολία του αγώνα. Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση για 40 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανεπαρκείς σε αγωνιστικό επίπεδο και σε ενέργεια. Παρατηρήθηκε η ευνοϊκή τροχιά στο χρόνο για εμάς”

“Θέλουμε να διατηρήσουμε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στο μέλλον, να επιστρέψουν οι απών παίκτες και να αυξήσουμε το χρόνο καλής απόδοσης και συγκέντρωσης”. Σχετικά με το τρίτο δεκάλεπτο, ανέφερε: “Η ΑΕΚ επέδειξε μεγάλη ενέργεια στην άμυνα. Παρατηρήθηκε μόνο 8 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, καθώς η ΑΕΚ ήταν επιθετική στην άμυνα. Η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ οφείλεται στην ποιότητα και εμπειρία των παικτών της”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ