Τα εισιτήρια του Προολυμπιακού Τουρνουά κυκλοφορούν από Δευτέρα, με αρχική τιμή 10 ευρώ

Τα εισιτήρια του Προολυμπιακού Τουρνουά κυκλοφορούν από Δευτέρα, με αρχική τιμή 10 ευρώ

Από τη Δευτέρα θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ, το 20% των εισιτηρίων θα προσφερθεί με μεγάλη έκπτωση μέχρι εξαντληθούν, με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ.

Η Ελλάδα, η οποία θα διεκδικήσει την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά από το 2008, θα αντιμετωπίσει την Δομινικανή Δημοκρατία στις 3/7 και την Αίγυπτο στις 4/7. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 6/7 και ο τελικός στις 7/7, με ρεπό στις 5/7.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το μεγάλο μπασκετικό γεγονός του Προολυμπιακού Τουρνουά από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Η Εθνική Ανδρών θα αγωνιστεί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τους φίλαθλους να έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την ομάδα και να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις μεγάλης σημασίας.

Τα εισιτήρια για το Τουρνουά θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 1 Απριλίου, με το 20% του συνόλου να προσφέρεται με μεγάλη έκπτωση έως εξαντληθούν, με αρχική τιμή 10 ευρώ.

Ετοιμαστείτε για το πρώτο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, καθώς τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σύντομα, με λεπτομέρειες για τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των Court Seats και VIP.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ