Η Φέγενορντ έχει συμφωνήσει με τον Ιβάνουσετς και μιλάει με την Ντινάμο – Η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί πριν την ΑΕΚ

Η ολλανδική ομάδα Φέγενορντ επιθυμεί να αποκτήσει τον Λούκα Ιβάνουσετς και φαίνεται ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα. Σύμφωνα με τον ιστότοπο «1908.nl», υπάρχει συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας για συμβόλαιο πέντε ετών, χωρίς να γίνεται γνωστό το ποσό που θα λάβει ετησίως.

Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την Δυναμό Ζάγκρεμπ, καθώς οι Κροάτες είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα επαναληπτικής με την Αστάνα. Μετά τον αγώνα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Η Φέγενορντ είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο και ενδέχεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ιβάνουσετς πριν από αυτές τις αναμετρήσεις. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόνο αν καλυφθεί το ποσό των 8,5-9 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η ομάδα της Ζάγκρεμπ.

Τέλος, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Νεραϊσο Κασανβίριο της Φέγενορντ, αλλά η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στον αέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ