Συγκλονιστική στιγμή: Ο συγκινημένος Γκιώνης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία μετά την έκτη πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Συγκλονιστική στιγμή: Ο συγκινημένος Γκιώνης τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία μετά την έκτη πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης έζησε στιγμές απόλυτης συγκίνησης και χαράς. Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για το Παρίσι.

Η συναισθηματική του φόρτιση ήταν εμφανής μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου. Ο προπονητής του, Κώστας Βατσακλής, του έδωσε μια ελληνική σημαία, την οποία τυλίχθηκε γύρω από τους ώμους του. Στη συνέχεια, κάθισε και κρύφτηκε πίσω από τη σημαία, δείχνοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει την τεράστια επιτυχία του.

Μάλιστα, η σημαία δεν ήταν τυχαία. Όπως αποκάλυψε αργότερα, ήταν το “γούρι” του, καθώς πρόκειται για την ίδια σημαία που χρησιμοποίησε και στο παρελθόν. “Ίσως είμαστε λίγο προληπτικοί, αλλά είναι πάντα τεράστια χαρά να βλέπουμε την ελληνική σημαία“, ανέφερε ο αθλητής.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μίλησε για τη χαρά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν η δυσκολότερη πρόκριση που έχω λάβει ποτέ, όχι μόνο λόγω της ηλικίας μου, αλλά και επειδή είχα μια πολύ δύσκολη χρονιά. Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισα πολλούς τραυματισμούς, αναγκαζόμουν να σταματήσω για τέσσερις μήνες, μετά για πέντε μήνες. Ήμουν εκτός των rankings και οι πιθανότητές μου για Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ελάχιστες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ