Σάλος με τον Μάικ Ντιν στην Αγγλία: Ανατροπή στο Νότιγχαμ – Λίβερπουλ, δύο λεπτά πριν το γκολ του Νούνιες! (βίντεο)

Σάλος με τον Μάικ Ντιν στην Αγγλία: Ανατροπή στο Νότιγχαμ – Λίβερπουλ, δύο λεπτά πριν το γκολ του Νούνιες! (βίντεο)

Έχει προκαλέσει αναστάτωση ο Μάικ Ντιν τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λίβερπουλ και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Πολλοί πιστεύουν πως η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο δεν διαμαρτύρεται μόνο για τον χρόνο των καθυστερήσεων και το γεγονός ότι ο Πολ Τίρνι δεν έσφυριξε τη λήξη νωρίτερα. Υπάρχει, ωστόσο, μια άλλη ενστασμένη φάση που εκτυλίχθηκε δύο λεπτά πριν την τελευταία επίθεση της Λίβερπουλ στον αγώνα. Η Νότιγχαμ είχε κόρνερ, ο Γέιτς αγγίζει στο πρόσωπο τον Κονατέ, αλλά δεν καταγράφεται φάουλ.

Η μπάλα φτάνει στον Χάντσον Οντόι και ενώ παίρνει τρις επαφές και προσπαθεί να ξεκινήσει την επίθεσή του, ακούει τη σφυρίχτρα του διαιτητή. Ο Τίρνι διακόπτει το παιχνίδι και στη συνέχεια παραχωρεί τη μπάλα στη Λίβερπουλ. Παρ’ όλο που δεν ανακοίνωσε φάουλ στην αρχή της φάσης, φαίνεται σαν να το κάνει μέσω της απόφασής του.

Δεν δίνει την κατοχή στη Νότιγχαμ Φόρεστ, παρόλο που εκείνη είχε την μπάλα. Την εν λόγω απόφαση επέλεξε να σχολιάσει ο Μάικ Ντιν, χαρακτηρίζοντας την ως ένα μεγάλο λάθος του Τίρνι. Ορίζει ότι παραβιάζει τους κανονισμούς και δεν κατανοεί για ποιον λόγο συνέβη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ