Ο προπονητής της Ιορδανίας ανοίγει για τον αγώνα με την Ελλάδα

Ο προπονητής της ομάδας της Ιορδανίας, Γουεσάμ Αλ-Σους, και ο αρχηγός της ομάδας, Ζαΐντ Αμπάς, είναι αποφασισμένοι να δυσκολέψουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να κάνουν τους φιλάθλους της ομάδας τους περήφανους. Ο προπονητής εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή της ομάδας του σε αυτήν την διοργάνωση και την περηφάνια για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος Ιορδανός προπονητής που θα την οδηγήσει σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Τόνισε επίσης ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τον αγώνα παρά τους δύο μικρούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει.

Ο προπονητής αναφέρθηκε επίσης στον δύσκολο όμιλο της ομάδας του, αλλά έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν είναι εκεί απλώς για να περάσει καλά, αλλά για να αποδείξει ότι ανήκει στην ανώτερη κατηγορία του μπάσκετ. Ο προπονητής εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να δυσκολέψει την ελληνική ομάδα, αλλά και να προσεγγίσει τους επόμενους αγώνες με τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ.

Ο αρχηγός της ομάδας, Ζαΐντ Αμπάς, εξέφρασε επίσης τη χαρά του για τη συμμετοχή της Ιορδανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τόνισε ότι αναμένονται ωραία παιχνίδια που ο κόσμος θα απολαύσει.

Τέλος, ο Ζαΐντ Αμπάς αναφέρθηκε στην πρόοδο του μπάσκετ στην Ιορδανία και στη σημασία για αυτόν προσωπικά του να συμμετέχει σε αυτήν τη διοργάνωση για τελευταία φορά, καθώς ο 39χρονος φόργουορντ αποχωρεί από την εθνική ομάδα. Πιστεύει ότι το μπάσκετ στη χώρα του βελτιώνεται συνεχώς και η συμμετοχή τους σε αυτήν τη διοργάνωση είναι απόδειξη αυτού. Επίσης, επισήμανε τη σημασία της παρουσίας του πρώην ΝΒΑερ Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον στην ομάδα και τη συμβολή της εμπειρίας του στην προετοιμασία της ομάδας και στον ενθουσιασμό του κοινού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ